Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Често задавани въпроси

Какво е надуваема торба за укрепване, уплатняване и предпазване на товари?

Това е полипропиленова торба от няколко пласта.Използва се за ограничаване движението на товара по време на превоз с контейнерен, шосеен, железопътен или интермодален транспорт.Надуваеми торби или още познати с имената Dunnage airbаgs, Въздушни възглавници са средство за предпазване на стоките от повреждане, причинени по време на транспортирането им.

Защо надуваемите полиетиленови торби са по-добри от други материали за укрепване на товари?

Причината е: ниска стойност, бързина на поставяне, здравина и ефективност при укрепването.В миналото се е използвало: палети, обтяжки и други материали, но високата им стойност и бавното им поставя ги е направило неприложими в наши дни.

Какви последствия могат да настъпят след транспортни щети?

Клиентите са недоволни.Изплащане на обезщетения и влошаване на отношенията с тях.

Как да определим подходящия размер торби?

1-во измерете свободното място между товарите.2-ро измерете разтоянието между пода и горната част на товара.3-то измерете дължината на палетите.4-то след надуване торбите трябва да обхващат 2/3 от лицевата част на товара.

Какво е необходимо за надуване/напомпване:

1.Компресор
2.Манометър

Могат ли да се повредят при напомпване?

Могат да се повредят или спукат при пренапомпване.За това е необходимо да се спазва препоръчителното налягане при надуване за всеки размер.

Каква е тяхната цена?

Моля свържете с нас за офертни цени.

Те са широко приложими и лесни за употреба. Намаляват разходите от повреди при транспортиране, разходите при рекламация.Създават сигурност за вашите стоки и доверие с клиентите.